vidskepligheten själv

Jag har väl alltid varit lite vidskeplig.. men nån måtta får det väl vara?!
märker att jag håller på att rätta mitt liv helt efter vad horoskop och spådomar råder mig till.
Igårkväll satt jag och jämförde dom typ 12 olika horoskopen jag hittade för stenbocken..
Alla verkar dock vara rörande överens om att jag längtar ut på en kortare resa i helgen, och det är så sant som det är sagt! ;D IKEA var planen, och efter det är siktet inställt på Luleå :) börjar vara länge sedan jag var där sist! Dock sa minst hälften av horoskopen att mina planer inte skulle gå i lås i helgen, haha.. så vi ser väl vars vi hamnar! Skellefteå igen säkert.. höhö.
Till veckan blir det typ KATTUNGAR!! x)

en blåsig dag.

Det är redan onsdag! Känns som måndag! Inte mig emot dock :)
Kanske blir Ikea i helgen. Kanske! Nån helg snart blir det iaf! Fick lust att passa på just nu när jag fick lönen från december,
STENBOCKEN, giltigt 21-27 januari
Jobb: Ibland har du svårt att ta till dig andra personers välmenta råd. Sätt dig inte på för höga hästar.
Kommentar: Haha.. kul att horoskopet sa detta just denna "omjobbens vecka". Kanske tog på mig liite för stora/svåra jobb, ja..
Pengar: Läs det finstilta innan du gör viktiga affärer.
Kommentar: Har inte gjort några viktiga affärer vad jag vet.. Eller vänta?! sa jag ja till dendär resan förresten..? Den kanske blir dyrare än väntat isf ;/
Kärlek: En viss person intresserar dig, men det kanske inte är allt för passande i sammanhanget.
Kommentar: Haha.. vem skulle det vara? :P.. och nää, inga passande sammanhang denna vecka iaf..
Det är redan onsdag! Känns som måndag! Inte mig emot dock :)
Kanske blir Ikea i helgen. Kanske! Nån helg snart blir det iaf! Fick lust att passa på just nu när jag fick lönen från december, lär ju vara en av årets fetaste.. nu om nån gång! :)
Jobb 9-19 närmaste dagarna nu.. och grejer att göra varje kväll också.. och aldrig isäng innan två.. Magsår.
Fjant är jättetjock. Eller nää, typ inte ändå.. men hon har mycket mjölk i spenarna! Haha, hon ser typ ut som en ko på magen :S Ungarna kommer troligast i början av nästa vecka :D yaaay!
Onsdag idag som sagt, och det betyder ju också horoskop :D
Här kommer min ointressanta analys av astrologins vägledning:
STENBOCKEN, giltigt 21-27 januari
Jobb: Ibland har du svårt att ta till dig andra personers välmenta råd. Sätt dig inte på för höga hästar.
Kommentar: Haha.. kul att horoskopet sa detta just denna "omjobbens vecka". Kanske tog på mig liite för stora/svåra jobb, ja.. jag kan ju after all inte trolla :/
Pengar: Läs det finstilta innan du gör viktiga affärer.
Kommentar: Har inte gjort några viktiga affärer vad jag vet.. Eller vänta?! sa jag ja till dendär resan förresten..? Den kanske blir dyrare än väntat isf ;/
Kärlek: En viss person intresserar dig, men det kanske inte är allt för passande i sammanhanget.
Kommentar: Haha.. vem skulle det vara? :P.. och nää, inga passande sammanhang denna vecka iaf..

Summoned Tide-weekend!

Det blev en Summoned Tide-helg fullt ut denna helg!
Spelning på Hartvigsgården i fredags. Underbart att folk orkade komma och rösta osv, fast att många varit och sett oss bara 6 dagar tidigare, 1000 tack! :) Hängde lite hos först Beten och sedan Elin och Lodis innan jag for till Hartan. Efteråt blev det studentkorridor med bandet + Patrik, Agge, PM osv :)
Dock for jag hem innan ett, hade ju en tid i studio att kliva upp till!
Så åtta på lördagmorgonen ringde väckaren och det var bara att kasta in sig själv i duschen och försöka vakna och ställa in siktet på Skellefteå och Efyran! Åtta timmar i studio ungefär resulterade i en oväntat bra version av Psycho! :) Soundet är klockrent ju :D Mycket nöjd! Och vi har ju dessutom 2 studiotimmar kvar av vinsten, så det blir säkert ett återbesök när vi bestämt vilken nästa låt till inspelning blir :)
Jag stannade i Skellefteå och for till Clara, såklart. Förfesten hade sina stunder, haha! Dock var jag helt slut (uppenbarligen!). Ena sekunden var jag på förfest och det pratades om vars och när man skulle ut.. och i nästa stund vaknar jag. 08.30 på morgonen. Jag somnade alltså istället. Clara också. HAHA. bra jobbat ;)
Vi klev i alla fall upp då, gick på en morgonpromenad i en timma drygt, handlade, styrde upp underbar pestopasta till lunch och chillade ett tag. Sedan for vi och gjorde lite slingor på Clara. Sedan blev det bussen hem till Robertsfors och iväg till replokalen där en enda låt kan sammanfatta hela repet; flickan som dansar på saturnus ringar! ;D
NU: sova. :)

vad stjärnorna sa.

har nästan sovit ordentligt (kommit isäng vid ett istället för två-tre-fyra) 3 nätter nu, men jag känner mig tröttare än vanligt.. -_-' sömn är så överskattat.. eller nää, det är ju egentligen jäkligt skönt att sova.. men det är ju väldigt mycket värt att hinna med en massa annat istället :) ÅH det är så jobbigt att vara trött..!!

Rep igår. Väldigt intensivt allt med bandet nu. Spelning på fredag och inspelning på lördag står på veckans schema. Och min bas har inte varit i toppform efter kattpiss och strängar och stämskruvar som bara vill lossna! Men igår fungerade allt som det skulle iaf :) Ice Queen , From Ashes Rise och Psycho blir det som ska trollbinda publiken på Hartan på fredag iaf ;D Och Psycho följer även med in i studion på lördag :) Får se om vi kan fixa ihop den på 10 timmar sen då :)

Idag är det onsdag, och sista dagen veckans horoskop gäller!
Dags att utvärdera :D



Stenbocken, giltigt 14 - 20 januari

JOBB: håll dig kvar på den inslagna vägen, även om det dyker upp frestande anbud

Kommentar: Haha! Jaadu Clara, var det du som för nån dag sedan sa att din salong eventuellt skulle öppna på ett nytt ställe och att jag skulle söka? och jo, med dendär lediga lägenheten och allt.. frestande anbud in deed, men jag håller mig kvar på den inslagna vägen.. för mitt horoskop sa det ;)



PENGAR: sök alternativa lösningar på ett ekonomiskt problem

Kommentar: njaa.. har väl kanske insträngt mig och sökt så mycket.. har dock räknat ut vad min skatteåterbäring borde hamna på efter året med eget företag, och den skulle man väl kunna säga blir en lösning på eventuellt ekonomiskt problem :) HAHA, förresten, ifall det ekonomiska problemet är parkeringsbötern som så vacker låg på bilen efter spelningen i lördag så löste det ju sig; mamma tog ju hand om den! Bra alternativ lösning! ;)


KÄRLEK: Du är benägen att kasta dig in i nya förhållanden utan att tänka så noga på följderna

Kommentar: Hahaha.. Nää, detdär lät väl inte som mig?! ;P .. Vad ska jag säga..? Har då inte hamnat i nått nytt förhållande än iaf! ....följder? vaddå för följder..? hmm..

nykter Umeåweekend

Åh, äntligen vände trenden. Jag tog mig inte in på O'learys utan att visa leg i fredags :) Lillebror och Tege gick före och blev inte kollade, men mig stoppade dom och krävade leg, jag såg för ung ut :D

Skulle egentligen bara hem och snylta middag hos mor och far när jag hade fått veta att repet var inställt på fredagkvällen. Mamma skulle skjutsa Tobbe in till stan, och nu när jag ändå var där och hade fått mina planer inställda så tog jag på mig det istället. Sedan skulle jag bara vänta nån timma på Ersboda, hos Tege, för att sedan skjutsa dom vidare till Beten, sedan skulle jag hem. Dock blev det så att jag stannade där också, följde med till nästa fest + gick ut på Olles.

Lördag sedan. Spelning.
Började ju jäävligt bra. Ingen parkering ledig på kajen, så jag och Tobbe bytte plats så fick jag gå in och börja stämma basen och leta upp mina bandmedlemmar osv så fick han leta parkeringsplats.
Direkt jag ska ta upp basen märker jag något högst obehagligt. Fodralet är blött, och en frän lukt slår emot mig. Kattpiss. Min skvätträdda lilla bengal har inte tyckt om att flytta och därför protestkissat på min bas! KUL! kunde hon typ ha valt en tröja eller en handduk eller nått?!? nää, min bas blev det..
Spelningen gick snabbt iaf, vi hade tid 16.00 - 16.30... och 16.08 var vi klara.

Jag, i egenskap av chaufför även denna dag, fick fara direkt efteråt och skjutsa min bror, Tege och Fredrik..
och vaaad fladdrar till över rutan när jag börjar köra, om inte en P-böter? ;) Tobbe trodde det alltid var gratis på kajen på helgen.. men så är läget enbart när klockan passerat 17.. anyway!
sedan for jag till Maco och Jessica och snyltade middag :) Efter det stod laserdome på schemat. Jag körde folk dit, men var inte med. Jag och Jessica satt på donken och åt glass och skvallrade istället.

Efter det blev det filmkväll hos Beten. One eyed monster valde folket.. och ja.. ??? filmen handlar alltså om en porrfilmsinspelning.. och nått väsen från yttre rymden kommer till jorden och tar över Ron Jeremys kuk som börjar fara omkring och mörda folk... jag tänker inte ens slösa tid på att poängsätta / recensersera filmen...

Alla var trötta och slitna och det blev en mycket ovanligt tidig lördagkväll! Var hemma vid ett iaf. La mig inte förrän halv fem ändå iofs.. men skötsam helg ändå :)

torsdag.

Okeej, torsdag nu då! Vilket betyder jobba till 20.. tack och lov en ganska lugn dag på jobbet ändå, har bara 5 kunder till (som det ser ut nu, eftermiddagarna brukar ju annars erbjuda lite drop in, men vi ser väl ;D). Jag är trött.. måste börja sova om nätterna tror jag! Synd, för det är så tråkigt att sova..

Tränade igår iaf som sagt! :) Gick oväntat bra.. tills knät skar ihop >_< och som om inte det vore nog så snubblade jag ju såklart när det gjorde det, och stukade foten också.. kanon jennifer, nu blir du ju säkert smal och vältränad ;/ fast jag tänker bannemig bita ihop och röra på mig även om foten protesterar.. den går säkert till sig om ett tag :P i värsta fall finns ju zon-salva och ipren :) (ta inga hälso- eller läkemedelstips från min blogg, ok? ..jag är ingen doktor..)

det är en underbar dag, och jag hade tänkt utnyttja lunchen till fullo!
Först det obligatoriska lunchblogganden som jag nu tagit mig drygt halvvägs genom, sedan iväg och köpa gardiner! Skulle ju städa bort julen igår.. så jag drog ner julgardinerna och allt.. bara för att komma på att jag ju faktiskt inte har några andra att byta till. Blir till att traska iväg till Lotta & Carola's och shoppa lite panellängder! Rean har ju börjat där idag ;) höhö.
Sedan hem och kolla till min dräktiga sötnos Fjant :] och eventuellt hinna äta lite också.

Så göra lägenheten fin ikväll då :) och spela bas! Rep imorgon och spelning på lördag, ffs!!


astronomical horoscopical

(Underrubrik inom parantes: Åldersnoja, part III
En kund idag: "Hur gammal är du? 25? 27?"
VAFAN, ska det aldrig sluta?! Dags för botox antar jag :(
"Nej alltså du ser inte gammal ut, du är bara så mogen!"
Näädu, kunden lilla! Skada redan skedd, svårt att laga...)

Hur som helst.. Gjorde dendär prediction of the day på facebook idag.
Jag skulle få pengar från nått annat håll än jobbet, typ. Spännande,
för jag kom att tänka på att det stått i många horoskop för mig på senaste.
Har inte planerat för att börja langa knark, sälja mig eller stjäla saker
(eller för den delen typ ta ett extrajobb eller nått annat normalt :P)
så det måste väl vara bandet då ;D :)

Jag gillar i alla fall horoskop! Kom på att jag varje onsdag när
nya Se&Hör kommer till jobbet borde analysera och utvärdera
horoskopet som varit :D Starting today!

STENBOCKEN, giltigt 7-13 januari:

Jobb: Om du känner dig säker på en sak finns det ingen anledning att tveka!
Kommentar: Nää, jag vet! Folk klagar på att jag bytte ner mig till robertsfors, men jag är säker på min sak och har bannemig inte ångrat en dag att jag kom hit :)

Pengar: En gåva eller vinst förgyller din tillvaro
Kommentar: Stämmer ju bra det med tanke på att jag fyllde år veckan som var ;)

Kärlek: Din partner och du vill ofta olika saker nu. Kanske bör ni hitta harmonin genom lite smidigt kompromissande.
Kommentar: Jag har ingen partner.

Nja.. stämde kanske inte sådär klockers direkt. But still :) Kan inte låta bli att läsa och inspireras och ta råd från horoskop ;P Är ganska vidskeplig av mig, halvt motvilligt.. (Clara, du vet vad jag menar: ljudlös osv)

Fick en lucka i schemat, en avbokning.. så jag hinner äta middag nu! Mycket bra med tanke på att jag ska träna direkt efter jobbet.. panika iväg till Bygdeå för lite Step Up ;D "börja jobba bort fetan" så att säga. JÄVLAR så det har svullats för min del hela december + januari hittills. Men nu har ju det nya livet startat, så det ska väl förhoppningsvis bli ändring på det :)


bloggen som ingen läser.

Ååååh, ge mig fler timmar på dygnet och fler dagar i veckan?!
Hinner ju faaan inte med nånting!

Har inte städat sedan bingolotto-uppesittarkvällen.. 23:e december.
Diskat har jag faktiskt gjort.. och tvättat! men jag har bara hällt ut alla tvättade kläder i ett par olika högar. En i hallen, en i sängen och en på sovrumsmattan. Ser bra ut.

Katterna har flyttat till mig for real nu också! Deras låda MÅSTE jag ju faktiskt rensa minst en gång dagligen. Annars får jag varma, kletiga presenter i exempelvis sängen, soffan eller klädhögarna på golvet.. Hoppas att jag får ett måste städa-infall snart!! x/

Fast å andra sidan så vet jag kommer att prioritera att spela bas om jag får tid över.
Styrde upp och publicerade Summoned Tide-gruppen på facebook som jag skapade för ett tag sedan :D Good job girl. Så nu rullar både spelningar, repande, myspacen, bloggen och facebookgruppen :) Nu ska vi bara vinna Rockkarusellen.. ;D höhö. Första deltävlingen på lördag 15.30 på Hamnis!!

DAMN jag är trött! Måste börja sova om nätterna! ;/
Har alltså bott i min lägenhet i 1½ månad.. och sovit i sängen 3-4 nätter? ;P
Man sover fan bättre i soffan! :P


Åldersnoja, part II

Jag har börjat prata med mer dialekt.
Jag har börjat halka omkull och göra illa mig.
Jag har börjat betala med mynt! till och med 85-kronors bussresan mellan Ske-å och Sikeå
OCH.. jag höll inte på att få åka på ungdomsbiljett.. dom trodde inte på att jag var under 26! :(
och fick för första gången kommentaren: "du är för gammal för mig" i helgen.. :(
(OBS, läs inte in för mycket i detdär sistnämnda! oseriös kommentar, antar jag :P detdär kan ju låta som att jag går runt och raggar på småbarn, så är inte fallet! personen som sa det är dessutom äldre än mig, ville bara förtydliga det!)

Samma sak med en kund idag:
Kunden: "Vet inte du vem det är?"
Jag: "Nää, jag är nog lite yngre än henne säkert.."
"Nää, ni måste ju vara ungefär lika gamla"
"Nejmen då borde jag ha vetat vem det är, hon är nog äldre än mig"
"Nej, inte en chans! Hon är bara typ 26, vad är du?"
Ser jag seriöst ut som närmare 30?!?! :(

Var i alla fall i Bygdeå natten till min födelsedag. Öpnnade presenterna vid midnatt.
Fick en dataväska, en hårddisk och ett fett USBminne och lite sånt :)
Tårta på morgonen och iväg till Skellefteå efter lunch.
Alltid lika bra i Ske-å. Jag trivs där som handen i handsken för tillfället :D
Clara hade gjort lite överraskningar till mig när vi kom hem till henne,
typ byggt ihop en docka av mig av kvarglömda kläder, lådvin och en ballong!
Hon hade även gjort chokladmousse och klottrat in ett fint meddelande över hela kylen :D

Kom väl inte så mkt folk på födelsedagsförfesten direkt, men det var trevligt anyway :)
(vad kan jag vänta mig, känner ju ingen där nästan! hur hade jag tänkt dra ihop fetfest? :P)

nää, återgå till arbetsuppgifter nu kanske efter denna varma koppen + blogg-paus!

iiiiits me' birthday!

jag har värre åldersnoja än nånsin. SHIT vad jag känner mig gammal.
och ja, jo, jag vet att det finns många som är äldre än mig, och att det
fortfarande är väldigt länge tills jag dör av ålder osv.. men fortfarande!
Jag känner mig typ som.. 18 kanske? Drygt när siffrorna springer ifrån!

jag kommer att sitta på bussen norrut om 3 timmar tror jag. innan dess ska det fikas. Bygga på fetan lite så att säga. Inte vad jag behöver i och för sig.. men det är lugnt, efter helgen börjar mitt nya liv! Ni vet; motion, hälsosam kost, mindre alkohol, mer sömn.. det är luugnt! xD

skulle ha repat igår, och vi var på UG redan vid 18, så gott om tid hade vi på oss! Dock fastnade vi i spekulationer, planering och diskusioner.. och tio i tio hade nickals fortfarande inte dykt upp, så vi sket i det.
DOCK är det spelning nu på fredag/lördag.. första eventet med Rockkarusellen :)
NYA LÅTEN FINNS FÖRRESTEN PÅ www.myspace.com/summonedtide ! Blum Dum :) längst upp! :)

Nää, duscha och fika! ciao

Nomaden.

Jag trivs överallt och ingenstans.
Umeå byttes smärtfritt ut mot först Bygdeå, sedan Robertsfors. Numera dras jag vid varje möjligt tillfälle till Skellefteå.
Och inte vantrivdes jag i Hemavan heller, vill tillbaka! Jag har blivit en vandrare.

Sitter på jobbet nu och bloggar mellan kunderna. Är helt yr för att jag är så trött, trots en hel natts bra sömn.
Har säkert feber. Känns så. Fryser och svettas om vartannat, jätteont i halsen, hostar, kan inte andas genom näsan alls.. ;/

Idag är det fredag. Imorgon blir jag gammal. 21. sjukt läskigt.
Hoppas att folk dyker upp på min födelsedagsförfest nu bara! :)
Den är såklart i Skellefteå. Hos Clara <3.
Det känns verkligen som att jag och Clara är på samma nivå. Samma stadie i livet. Lite samma förutsättningar. Samma begränsningar. Samma humor. Samma liv faktiskt. Om helgerna delar vi ju på allt från mobiler, tandborstar, kläder, smink.. taxi, mat.. säng.. you name it :) my sis ;D

Är som sagt ganska nyligt hemkommen från Hemavan! Decennieskiftet spenderade jag minsann där, på högfjällshotellet just på tolvslaget, annars i en stuga på höstvägen :)
Var en mysig och ganska (läs HELT) galen vecka x) Bodde med trevligt och vettigt folk, så ganska städade förfester/efterfester bara med bastu, sång och dans :)

Och för att få lite krydda på tillvaron for jag till Clara ett par dagar. Helt wild and crazy. Det är allt jag kan säga.
Det som händer i hemavan stannar i hemavan. Hemavan är bara en paralell verklighet. Sådetså.

Fjanten har kommit hem förresten :D Hon har bäbisar i magen :]


RSS 2.0