snart lunch!

sitter här och slöar på jobbet.. Kunden jag skulle ha från 11 och fram till min lunch kom inte ;/ dålig stil!!
menmen, sånt som händer.. :)
Snart lunch och då ska jag gå ut och röra på mig en sväng.. gå förbi lägenheten osv :] tjejerna (Johanna, Erika och Sandra) kommer kanske förbi där en sväng innan vi ska iväg på bio ikväll! Och sedan blir det väl kanske lite förfest där evetuenllt imorgon? :D
Hoppas nu att folk orkar styra upp och komma imorgon!! Jag lägger faktiskt ner massa tid och pengar och grejer på att fixa fest, folk får väl bannemig i alla fall fixa skjuts och se till att komma!! x)
Musiken är alltid problem när jag ska ha fest :P lyssnar ju som inte på.. festmusik i vanliga fall. Men nu tror jag att det börjar lösa sig! Har tvingat Tobbe att fixa lite musik.. så han har den på sin dator nu. Nu ska den bara skickas till min dator så kan jag bränna ett par skivor. Tomma skivor är inhandlade! :)

Jag hoppas att jag får ett par fina flaskor alkohol i inflyttningspresent! x) Har tänkt att skaffa mig en Alco-wall :) Ska styra upp ett par hyllor eller nått, gärna med belysning, och ställa upp en massa fina flaskor och vinglas och sånt :D Eller måste jag ha ett vitrinskåp? Katterna lär ju vara där och hoppa upp och riva ner allt annars..

Nää! Lunch nu! byye!

Nytt liv - ny blogg!

Kände att det var dags för en ny blogg.
Det är idag 26:e november 2009 och jag har flyttat in i en ny lägenhet samt fått min första lön från mitt nya jobb idag! :) Ny människa som sagt! ;)
Har även samlat lite fler vuxenpoäng idag. Gick på konsum på lunchen, för att köpa frukt och lite annat att ha på jobbet.. så jag börjar med att plocka ihop några äpplen i en påse.. hänger den runt handleden och fortsätter handla. Pratar i telefon och är lite disträ medans jag går runt och plockar. Kommer fram till kassan och betalar för allt, tror jag, och börjar gå därifrån. Tills jag inser att påsen med äpplen hängt runt handleden hela tiden och inte passerat kassan. Då går jag seriöst tillbaka och erkänner mitt misstag och betalar dom typ nio kronorna det blev ;D good girl! ;)
Efter jobbet gick dagen mest åt till att flytta. Snart är ALLT klart! Dubbelsängen, soffan, matbordet.. det mest helt enkelt, är på plats! :D
Var rastlös när jag kom hem till bygdeå.. så kvart över tio blev det på med gore tex-skorna, reflexvästen och toppluvan på och ut för en powerwalk/joggingtur i de västerbottniska skogarna ensam i mörkret.. med mp3n (dvs opeth, ayreon och black sabbath ^^) såklart! :)
Nu ska bara lite partymusik inför lördag fixas så kanske jag kan somna gott sen! :)
NEJ förresten, det kommer jag inte att kunna.. Fjant är bortrest :( Svårt att sova utan henne :/ Får göra mitt bästa.. viktig dag imorgon ju - new moon osv :D
byye ^^

RSS 2.0