Luciahelgen! :)

Luciahelgen blev en må-bra-helg för mig! :)
Mycket jobb + rep nästan hela kvällen på fredag iofs.. men lördag iaf! :) då var jag först hemma i bygdeå, för att sedan följa med mamma och mormor på jullunch ;D

sedan for jag hem, och johanna och erika kom dit :D skulle egentligen julbaka, men erika hade nån skit med sin käke, då hon kunde inte tugga :/ därför fick vi byta ut fast föda till flytande, så det blev glögg ^^ i mängder för mig, för att jag skulle våga mig upp på scenen senare! Vi såg nästan hela Sunes jul, och sedan bar det av till UG och Summoned Tide-spelning :D Jimi var sjuk, det sög :/ men annars var väl spelningen ok..

efteråt hängde vi kvar på UG ett tag innan vi for iväg till Patrik och drack glögg och julmust, lagade mat och såg på film :) klockan halv sex tyckte vi att vi vakat klart, så rickard, patirk och flugan skulle gå med mig hem. först skulle rickard bära mig hela vägen, haha.. gick väl sådär. det spårade lite sen när patrik skulle bära både mig och rickard samtidigt osv :P höhö. gick inte så bra.
vi genade över nån gård på brännan, och det lyste i huset. stackarna om dom kollade ut. klockan kvart i sex på en söndagmorgon går det 3 personer, en med ytterligare en person på ryggen förbi på gräsmattan! vad ska man tro?
efter en bit kom vi på att det var ju bannemig luciamorgon, och dags för luciatåg!! så vi tog i för kung och fosterland och trallade på alla julsånger vi kunde komma på ;P en dam i ett hus vi gick förbi drog upp persiennerna.. vi vinkade, och hon vinkade tillbaka. Kul att sprida lite värme och glädje såhär i jultider :P
Det blev sedan så att vi stannade på UG. biljard, pingis och spökhistorier.. vid åtta-nio ungefär följt av TV och en obekväm powernap x)

när vi fram mot lunch legat utslagna i ett par timmar bjöd jag över rickard och patrik på lunch, hamburgare, hos mig :) sedan for vi iväg på julmarknaden nere vid muséet och vidare till konsum och handlade och bakade sedan lussebullar hos putte xD

resten av kvällen spenderades hos nicklas med förberedelser inför inspelning ;D gött gött!

Nu sitter jag på jobbet och fördriver ledig tid jag fick p.g.a. en avbokning ;/ surt! men sånt som händer.. kan vara skönt med en paus också :)

byye

RSS 2.0