:( :( :(

Jag är seriöst helt uppgiven.
Så arg så jag vill gråta.
Och fattig är jag också.
Elräkningen jag väntar på: SJUTUSEN KRONOR endast.
Åh, lägg till min hyra på 3300 + telefonräkning, avgiften från facket, TV-licensen (+påminnelseavgiften för att jag inte betalat den tidigare), räkningen på basen, kläderna från Nelly, betalningen på mitt äckliga företagslån varje månad, träningskortet jag måste köpa innan imorgon.. GAAAAAAAAAAAAAAAHH.
jag hatar mitt liv. jag är så jävla arg och jag vet inte vem jag ska slå!?!!?! :( :( :(

erkännandet.

jag ska komma ut med ett erkännande.
jag har, på ett halvår, gått upp tio kilo.
helt sjukt. har lovat mig själv att aldrig göra så.
"går jag upp fem övergår jag till svältdiet!" osv.
Men nu har jag inte haft en våg på ett tag,
och ja, det har spårat litegrann.
Erkänner därför detta här på bloggen, för att sätta lite press på mig själv.
MÅSTE seriöst träna mer, sova mer, äta bättre.
Annars anses denna bild inte ens liiiite rolig längre,
utan bara tragisk och sann.
STYR UPP DITT LIV JENNIFER
'

tjock.

Jag brukar träna på måndagar och torsdagar.
Men idag var jag  tjock och fikade istället.
Jag tog med mig Johanna till Bygdeå och vi lekte med Indra och fikade med min mamma. Mysmys.
Kvar att göra idag: stämma nya basen, halvdö i soffan :)
vad händer i helgen?
ow, by the way: http://mittlivsomclara.blogspot.com/ haha ;)
hinner knappt med min egen blogg för att dendär är roligare ;P

en banan och en SKA-lista.

FAAN att bananerna alltid går av på mitten när jag ska skala dom!! SATAN!
(är det verkligen bara jag i hela världen som har dethär problemet?)

Har just varit och tränat. Brabra.

  • SKA träna minst 2 ggr i veckan och
  • promenera minst 4.
  • SKA även spela bas, 5 dagar i veckan iaf.
  • SKA låta bli att äta onyttiga saker 5 dagar i veckan.. (come on, 4?)
  • SKA snitta på att sova 6 timmar/natt
  • SKA börja planera min ekonomi

Jaa, där hade ni det ja! En stilla klagan på dagens i-landsbananproblem samt en ointressant (och fullkomligt onödig eftersom att jag högst kommer att kunna följa den en vecka...) lista på vad jag ska göra!



Kan slänga in en bild som inte har nånting med detta att göra också
SHIT vilken random bild det blev! En på Jenny och mig på Bettnäs, en natt! :)

.


vi hade i alla fall tur med vädret.

har har ett nytt veckohoroskop som jag ska ge ett försök.
denna gång kommer det från facebook, där jag har ungefär
hela mitt liv ändå, så vi tar horoskopet därifrån å.
STENBOCKEN, denna vecka;
Det kan vara lite svårt att bli på det klara med hur ekonomin egentligen ser ut under veckan, kanske för att partners har en orealistisk inställning till sådant som att spara och slösa. Det innebär att du kan bli tvungen att sätta ner foten till helgen, som är en utmärkt tid att få på plats fungerande ramar för det ekonomiska, liksom för karriärplanering.
(ja nu har ju inte jag nån partner, så jag får stå för både spara och slösa.. har haft en riktigt dålig vecka ekonomiskt, och vaknade med FET ångest idag faktiskt. Och tankarna började direkt snurra: kommer jag att ha råd med festivaler och resor och allt jag planerat för? kan jag tjäna mer pengar på något sätt? osv osv..)
Detta är en tid som handlar om att arbeta hårt, men att inte förvänta dig omedelbara belöningar. Karriären kan mycket väl hålla på att transformeras på ett genomgripande sätt, som förr eller senare sätter dig i en mycket starkare position rent yrkesmässigt, men du kan också säkert känna ett stigande behov av att nära ditt sinne med något som inte har med arbete att göra. Konst eller musik, kanske? (hahaha, fasen så lustigt. jag fick ju faktiskt ett infall med ett starkt behov att nära sinnet med musik. Impulsköpte ju en bas i förrgår! :D)


Igår skulle det bli lugnt. Bara hemma i Robertsfors antog jag.
Men det blev till stan med siktet inställt på bowling :)
Bowling är onekligen en av mina allra sämsta sidor, ingen talang.. ALLS.
sedan tog vi ett beslut som passar mig lite bättre:
vi for till O'learys. Ett par irish coffee och trevligt sällskap :)
Hann nästan bara dit så kom Jessica, Beten, TG och några :D
mysmysmys. Sedan  råkade jag äta på Max.
Onödigt i två aspekter: ekonomiskt och kalorimässigt.
Ut och gå i det underbara vädret och förbränna i alla fall det mesta av det? JA :)

10 februari.. vilken dag!

"Vi var på radion nyss" löd ett sms jag fick efter ungefär en timma på jobbet igår.
Hade förståss varit roligare om det stod: "Vi ska vara på radio snart", så jag också kunnat lyssna, men det var sjukt kul ändå :) Hann dessutom catcha reprisen innan jag for hem! Tvingade kunder och medarbetare att lyssna :D höhö.
(och jo, jag vet att man kan lyssna i efterhand med webbradio, men berätta det för mitt internet, för det går verkligen inte!!)
Hann bara hem så började Fjant föda! Hihi, blev en helsvart liten krabat som jag trooor är en tjej, men vad vet jag? Detta har hållit mig vaken i princip hela natten. Fjant fick nått frispel och skrek som en galning och morrade och hoppade runt som besatt och ville inte vara i närheten av sin bäbis.. och så kunde jag ju inte lämna det.. en hel natts jobb att försöka få Fjant att låta ungen dia osv.. trötttt

måndag.

Höll mig hemma i helgen i väntan på kattungar.
Några kattungar blev det inte, men helgen blev ganska bra trots allt.
Fredagen: inställt rep - Bygdeå - Johanna, Erika, Sandra + ost och kex. Let's dance, Solsidan - tjejsnack. Och ingen filmkväll hos Patrik som det var tänkt när Rickard slutat jobba.. haha! han tror på riktigt typ att jag bär på dödliga smittor?
Lördagen: ett par timmars jobb - slöa - hem till Rickard - madrass i Stantorsbacken - Melodifestivalen - fest hos Flugan.
Varför prenumererar jag inte på Mellanbygden? :/ Är nyfiken (nervös) över reportaget om Summoned Tide.. borde väl vara typ imorgon det är med? Har ju inte en aning om vilka grejer dom kommer att skriva, eller vilken bild dom har valt osv :S Kanske lika bra att jag inte ser det.. Dock brukar tidningen trots att prenumeration saknas åka ner genom mitt brevinkast varje vecka.. får väl se hur det blir med det..
Hoppas jag orkar träna i alla fall 2 gånger denna vecka! Var kommer dom åtta.. (ÅTTA?!?) extra kilona ifrån  när jag väger mig? Förstår ingenting? Det måste ha varit en hård höst+vinter? Mycket tröstätande och lite träning? Blir till att börja med *UT-metoden, eller vad säger du Clara?
*UT-metoden = uttorkningsmetoden. Jag och Clara har kommit fram till att vätska väger onödigt mycket. Sluta drick så kan du äta desto mer istället.

dethär börjar bli löjligt!

I förrgår skulle jag precis skriva en grej till Clara på msn..
men just när jag sätter mig skriver hon den saken till mig istället.
Jag skrattade och tänkte att; vi växer fan ihop! Hon kommer att få ont i magen när jag dricker mjölk snart osv.
Och i morse ringde hon för att berätta att: "Shit! Jag somnade typ, utan att det var tänkt klockan elva, men vaknade av mig själv, tack och lov! Trodde först att jag försovit mig, men det hade jag inte.." HAHA, och det var ju faktiskt en perfekt resumé av min gårkväll! Sover du så sover jag :)
Jag brukar ställa klockan på 07.30 när jag börjar nio och ska hinna duscha innan osv.. Vaknade alltså av mig själv i morse.. 07.29!! Inte slö klocka jag har i mitt undermedvetna!
Kan Fjant bara föda nån gång så det blir gjort? Orkar gå och oroa mig för hur det ska gå hur länge som helst.. Vill ju ha ut kissebäbis nu :D

efterlängtade onsdag!

varför längta efter onsdag, kan du tänker?
MEN, då är det ju dags att utvärdera veckans horoskop! :D

STENBOCKEN, giltigt 28 januari - 3 februari
Jobb: Du känner dig en aning stressad av att inte räcka till för allt du tagit på dig.
Kommentar: Stressad och stressad.. jag hinner ju! Har kanske inte all tid i världen, och absolut inte all ork i värden över.. men äsch, det går väl bra på jobbet :)
Pengar: Det är en gynnsam tid att söka ett lån eller göra förändringar i budgeten.
Kommentar: Nää vet du vad, har inte brytt mig ett skit om min budget.. eller sökt nått lån..
Kärlek: Släpp loss och undvik att kontrollera din partner.
Kommentar: Min partner ja... just det ja.. han ja! nää.. har då absolut inte kontrollerat någon sådan iaf :D... :( jag har ingen partner..


NÄÄ, dethär sög. Hänt extra har inte horoskopet för mig. Jag måste hitta ett nytt. Dethär  stämmer ju inte alls.. jag känner inte att jag kan relatera till det! Ska seriöst kolla runt efter nått annat veckohoroskop att utvärdera..

cranky ......

Är på riktigt jävla dåligt humör idag.
Jag och Clara har ju börjat växa ihop, i alla fall mentalt.. och hon var också på dåligt humör idag. Så tillsammans är vi alltså 200% dåligt humör, och det känns!
Försäljare som bara vill luras och jävlas har ringt hela dagen och försökt blåsa mig, och kunder har kommit och hittat på en massa skit och tror att jag är dum och lättmanipulerad bara för att jag är ny här. Tänker inte nämna några namn eller situationer såklart, men ibland tappar jag verkligen hakan över vad kunder tror/vill.. vissa kommer ju i princip in och ber mig göra deras hår gratis, utan anledning?!
Fjant ska få bebisar nu i dagarna :D idag var preliminära dagen! Dock har jag inte sett nått tecken på det än.. Men det är störande att jag har så mycket att göra att jag inte kan vara hemma och övervaka. Min stackars mamma sitter nu om dagarna stationerad i min lägenhet. Finns inte så mycket att göra där, så hon städar åt mig osv :D höhö.
Jobb 08.00 - 18.30 idag. Och samma sekund som jag slutar ska jag vara i replokalen.. Snygg! Fanns risk att nån bild skulle tas osv, nått med nån tidning.. MÅSTE hinna tvätta håret och sminka mig.. När under denna halvsekund mellan jobb och rep hade jag tänkte hinna det???
(och varför varför varför hoppas jag så mycket..? det kommer troligast att göra ont till slut..)

RSS 2.0